BILLIGSTE AKASSE | brug guiden ➜ SPAR PENGE

Billigste a-kasse - den finder du her....

Husk - du får det samme i dagpenge uanset om a-kassen er dyr eller billig - så hvorfor ikke vælge den billigste a-kasse? og spare en masse penge...

Komplet oversigt over de billigste a-kasser i Danmark 

A-kasse Kort beskrivelse Pris a-kasse pr måned Pris fagforening pr måned Bliv medlem her
min a kasse meget billig akasse

min A-kasse - 3 år i træk kåret

som bedste a-kasse på markedet

457,00 kun a-kasse

tilmeld dig en billig a kasse her

faglig hus akasse 80x80

Det faglige hus - er en af de billigste

akasser og også med en meget

billig fagforening

472,00   69,00 tilmeld dig en billig a kasse her
Krifa akasse og fagforening80x80

Krifa - en uafhængig og billig a-kasse

for alle - både for selvstændige

og lønmodtagere

476,00  39,00  tilmeld dig en billig a kasse her
Frie funktionærer en billig akasse

Frie funktionærer er en akasse, som

er billig og er for alle og

uafhængig - nr. 1 hos Trustpilot

468,00 69,00

tilmeld dig en billig a kasse her

 ftf a billig akasse.80x80

FTF-A - meget billig og god a kasse

for både lønmodtagere og selvstændige

442,00 kun a kasse

tilmeld dig en billig a kasse her

 billig akasse for ledere

Lederne - billigste akasse for ledere

og andre med dispositions ansvar

455,00 67,00

tilmeld dig en billig a kasse her

 Business Danmark den rigtige akasse for sælgere

Business Danmark - billig a kasse for

sælgere og marketings medarbejdere

457,00 167,00

tilmeld dig en billig a kasse her

ase akasse

Få sikkerhed gennem Ase og gode råd

mod stress. Ase et oplagt valg for

selvstændige og lønmodtagere

487,00 67,00 tilmeld dig en billig a kasse her
 ca billig akasse til akademikere

CA - er en a-kasse med fokus på højtudannede

medarbejdere og en billig a-kasse

481,00 kun a-kasse

tilmeld dig en billig a kasse her

 ma - god billig a kasse for højt uddannede - tilmeld dig her

Magistrenes akasse er en god og 

billig akasse for akademikere

481,00 kun akasse tilmeld dig en billig a kasse her

Husk - det er let at skifte til den billigste a-kasse

Det er en virkelig god idé at være medlem af en a-kasse, da du ellers kan komme i en vanskelig økonomisk situation, hvis du skulle være så uheldig at blive arbejdsløs. Der er dog helt frivilligt om du også ønsker at være medlem af en fagforening. A-kasse medlemskab er nødvendigt for at kunne modtage dagpenge, som er afhængig af din tidligere løn, om du er nyuddannet osv - en hel masse forhold, som ikke er afhængigt af hvilken a-kasse, du er medlem af - da lovgrundlaget for alle a-kasser og beregning af dagpenge er den samme for alle a-kasser - og derfor er det oplagt at finde den billigste a-kasse.

Men hvad forstås ved en billig akasse?

Når du melder dig ind i en akasse, er det vigtigt at du først tager stilling til om den billigste akasse er noget for dig. Dette kan du eksempelvis gøre ved at sætte dig ind i, hvad en billig a-kasse er, og hvordan du er sikret, hvis du en dag bliver arbejdsløs.

A-kasse er en forkortelse af arbejdsløshedskasse, og dens grundlæggende funktion er at yde dig økonomisk støtte, når du har behov for det. Du kan derfor ved betaling af et fast kontingent hver måned eller hvert kvartal, sikre dig din ret til dagpenge, hvis du en dag skulle stå uden arbejde. Uanset om du vælger en dyr eller billig akasse, så kan du betragte dit medlemskab som en privat tegnet forsikring, som er lige så nødvendig som en indbo- eller ulykkes forsikring.

Billigste a kasse – Hvilken skal jeg vælge?

Når du skal vælge mellem de mange a-kasser og finde den billigste a kasse, så har mange svært ved at få et overblik over de forskellige muligheder, der er på markedet. Her på www.find-billigste-akasse.dk giver vi dig et overskueligt billede af de forskellige aktører, så du nemt kan finde den billigste a kasse der passer til dig og dine behov.

Som udgangspunkt har du frit valg, når du skal vælge en billig a kasse, dog er nogle a-kasser afgrænset i forhold til fagområde. Det anbefales, at du forud for dit valg af den billigste a kasse, gør dig nogle tanker om hvad du helt konkret forventer af din billigste a kasse, og tager dette i betragtning før du melder dig ind. Det kan være, hvor har a kassen filialer - jo flere filialer jo dyrere, men måske også mere bekvemt selvom det meste jo i dag foregår on-line.

Dyr eller billig akasse – hvorfor overhovedet være medlem?

Som medlem af en dyr eller billig akasse, har du som tidligere nævnt ret til dagpenge. Som dagpenge modtager vil du være sikret rent økonomisk i ca. 2 år fra du blev ledig. Dine dagpenge vil blive beregnet ud fra den senest indberettede løn, før du blev ledig, og kan maksimalt udgøre 90% af din tidligere løn.
For at kunne få udbetalt dagpenge skal du have været medlem af en dyr eller billig akasse, i minimum 1 år før du blev ledig. Alternativet er kontanthjælp, der svarer til et betydeligt lavere beløb end dagpenge. Dog er der særlige regler for studerende og nyuddannede i forhold til at være medlem af en akasse.

Er du ikke allerede medlem af en dyr eller den billigste a kasse?

Så gennemgå oversigten og skynd dig at blive meldt ind.

Hvad kan den billigste a kasse tilbyde mig?

Den billigste a kasse kan naturligvis ligesom dyrere a kasser udbetale dig dagpenge og yde anden støtte - især med din jobsøgning, hvis du mister dit job. Dette gælder også for dig der er nyuddannet og endnu ikke har fået dit første job.

Denne kerneydelse suppleres dog ofte med en række andre tilbud der skal gøre det lettere for dig at komme ud på jobmarkedet. Du vil i næsten alle a kasser dyr eller billig få tilbudt hjælp til din jobsøgning i form af kurser, samtaler og andet der kan være relevant for dig som jobsøgende. For at få maksimalt ud af en billig a kasse bør du forud for indmeldelse, kigge nærmere på de forskellige tilbud, og afgøre hvad der er vigtigt for dig.

Har valget af en dyr eller den billigste a kasse indflydelse på min dagpengesats?

NEJ - det har det ikke.... For alle satser er bestemt ved lov og fælles for alle a-kasser, så det er administrationen af reglerne samt graden af service som adskiller de enkelte akasser fra hinanden.

Husk at du lovpligtigt er sikret den samme dagpengesats, uanset om du vælger en dyr eller billigste a kasse. Dette skyldes at alle a kasser er statsanerkendte, og at lovgivningen således er ens, hvad enten der er tale om en dyr eller billigste a kasse. Du kan derfor sagtens vælge den billigste a kasse uden, at det har indflydelse på din dagpengesats. Husk også at dit kontingent til en dyr eller billig a kasse er fradragsberettiget. Forskellen mellem a kasserne og dermed om prisen er høj eller lav er forårsaget af forhold som, hvor mange kontorer a kassen har rundt i landet, hvor megen hjælp a kassen tilbyder i forhold til din jobsøgning mm.

Der er dog også andre muligheder - nemlig en privat forsikring kaldet JobSikring:

Der er en masse komplicerede dagpengeregler og lovpligtig aktivering - og her er et privat alternativ til a-kassen - det hedder JobSikring. Fra kun 500 kr. om måneden får du penge og masser hjælp til at finde et nyt arbejde, hvis du bliver opsagt. Det er endda gratis de 2 første måneder.

Jobsikring giver dig frihed

Her er ikke lovpligtige samtaler med sagsbehandlere og, du kan selv styre din tid. Det handler om dig og hvordan du bedst muligt finder det rigtige drømmejob. 

JobSikring giver dig høj udbetaling

Med JobSikring kan du forsikre dig til 80 % af din nuværende bruttoløn. Det vil sige, tjener du i dag 30.000 kr. om måneden, kan du med JobSikring få 22.500 kr. hver måned før skat, hvis du bliver fyret. I en billig eller dyr a-kasse får du iøjeblikket max 17.918 kr. i dagpenge om måneden - uanset, hvad du hidtil har tjent. JobSikring er en oplagt mulighed for dig, som tjener mere end 25.000 kr. om måneden, og udbetaler i op til 3 x 6 måneder.

fri forsikring

 

Hvordan bliver jeg medlem af en billig a-kasse?

Når du har fundet den billigste a-kasse, som passer til dine ønsker og behov, skal du søge om optagelse. Typisk vil du kunne melde dig ind via den enkelte a-kasses website. Som hovedregel gælder det tegnede medlemskab tidligst fra den dag, hvor a-kassen modtager din ansøgning. Stort set alle kan blive medlem af en billig a-kasse, også selvstændige.

Studerende – Hvornår bør jeg melde mig ind i en billig a-kasse?

Som studerende kan du blive optaget i en billig a-kasse hvis du er i gang med, eller har færdiggjort en offentlig anerkendt erhvervsmæssig uddannelse, med en varighed på mindst 18 måneder.Husk at du kan få dagpenge fra den første ledighedsdag, hvis du melder dig ind i en billig a-kasse mindst 1 år før planlagt afslutning af din uddannelse. Har du ikke været så tidligt ude, har du frem til 2 uger efter endt uddannelse til at melde dig ind i en billig a-kasse. Dog vil der i denne situation være en måneds karantæne, hvor du ikke kan modtage dagpenge. Som nyuddannet vil du få udbetalt dagpenge til dimitendsats.

Stramme regler for udbetaling af dagpenge - uanset om du er medlem af en billig akasse eller en dyr

Som medlem af en billig akasse er det vigtigt, at du altid sørger for at overholde de af akassen indførte restriktioner, da det ellers kan have indflydelse på om du kan få udbetalt dagpenge. Akassen - dyr eller billig - sætter regler for, hvor mange job du skal søge om ugen, og i hvor stor et goegrafisk område du skal søge.

Udeblivelse fra møder uden god grund, såsom arbejde eller en jobsamtale, kan have stor konsekvens for, om du kan få udbetalt fuld dagpengesats. Husk derfor altid at være opmærksom på indkaldelser fra din dyre eller billige akasse.

Den måde akassen hjælper / støtter / administrer reglerne for udbetaling er overordnet set fastsat ved lov, og er derfor ens for alle akasser, uanset om deres pris gør dem til en dyrere eller billigere akasse.

Billig a-kasse – Bør jeg også være medlem af en fagforening?

Som tidligere nævnt er et medlemskab af en billig a-kasse en god måde at sikre sig selv, hvis du mister dit job, og ikke har held til et finde et nyt lige med det samme. En fagforening er derimod en organisation der varetager dine interesser, i form af juridisk hjælp i tilfælde af eksempelvis uberettiget afskedigelse, arbejdsskader og lignende. Du kan også få hjælp til lønforhandling, og et tjek af din ansættelseskontrakt.Som udgangspunkt bør du være medlem af både en fagforening, og en billig a-kasse. Dog har medlemskabet af fagforeningen ikke indflydelse på, om du kan være medlem af en billig a-kasse, og således heller ikke på om du kan modtage dagpenge.

Hvordan skifter jeg til en billig akasse eller den billigste akasse?

Det kan sagtens lade sig gøre at skifte til en billig akasse. Dette gøres i langt de fleste tilfælde ved at følge den vejledning, som de har på deres hjemmeside, og når du på vores side klikker dig videre til den billige akasse, som du har valgt, så kommer du til siden med indmelding. Oftest vil den akasse som du ønsker at flytte til, tage sig af det praktiske i forhold til selv overflytningen. Skift til en billigere akasse kan blive aktuel, hvis du ønsker en billig akasse, der retter sig mod et specifikt fagområde, eller hvis du har taget springet som selvstændig og ønsker den billigste akasse med fokus på iværksættere. Er du ledig har du også mulighed for at skifte til en billigere akasse. Dine rettigheder vil i den forbindelse forblive uændret....

Brug for en billig a kasse og selvstændig?

Så har vi her en særlig oversigt målrettet selvstændige

Brug for mere information om den enkelte billige a kasse?

Så er her yderligere information om hver enkelt billige a kasse

ASE

Business Danmark

CA

Det faglige hus

Frie funktionærer

FTF-A

Krifa

Lederne

MA

min A-kasse

Продажа louboutinr: #000000;">www.find-billigste-akasse.dk, cvr. nr. 21 12 82 44, Abels Alle 46, 5250 Odense SV, hh@arista.dk


billig

christelijke louboutin new york
mensen christelijke louboutin
христианский louboutin chicago
christian louboutin simple 70
louboutin män

Anmeldelser og priser på mobiltelefoner

Bliv klogere på android mobilerne! Android mobiler er en betegnelse der dækker over alle de mobiltelefoner som har det meget populære styresystem Google Android. Vi finder de billigste mobiler med Android til dig, og anmelder de forskellige mobiler. Vi fokusere på Android, da det i dag er det styresystem som der bliver solgt flest mobiler med. Vi vil her på sitet beskrive de mest populære mobiler med android. Hvilke fordele er der ved den ene mobiltelefon frem for den anden, hvorfor skal du vælge en Android frem for en mobiltelefon med et andet styresystem, og ikke mindst vil vi hjælpe dig med at finde de billigste steder at købe dem, og det hverenten du gerne vil købe en med eller uden abonnement. De to store konkurrenter til Android systemet er henholdsvis Iphones og Windows styresystemer. Det er dog helt klart Android systemet der bliver udviklet flest applikationer til. De største mobiltelefonproducenter som laver mobiler med android er HTC, Samsung, LG og Sony Ericsson. Nyeste version af styresystemet hedder noget så fantastisk som Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Så hvis du har set nogle snakke om at få is til deres mobil så er det derfor. Du kan finde priser på de enkelte mobiler i menuen. Vi har altid opdaterede priser, så du kan finde billig mobil. Køber du en dyr smartphone, så kan det være en god ide med forsikring af den. Find bedste forsikring igennem Forsikring.Guru Mangler du et forbrugslån til køb af smartphone? Se en god låneoversigt hos låner.dk med de bedste forbrugslån

Samsung Android


Samsung er en af de selskaber der laver Android mobiltelefoner, og som har rigtig godt gang i den for tiden. Med mobiler såsom Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Nexus Android, Samsung Galaxy xcover og Samsung Galaxy S2 på marked som alle har stor succes, og mobiler på vej såsom Samsung Galaxy Pocket, Samsung Galaxy Beam og rygter om en Samsung Galaxy S3, så er der masser af lækre mobiler at vælge i mellem fra Samsung.
Samsung mobiler er helt sikkert mobiler der er helt fremme, og firmaet har tralvt med at udvikle fremtidens mobiler. Derfor følger vi dem også tæt her på Android mobiler!

LG Android


LG har helt sikkert nogle rigtig spændende Android telefoner på markedet. Det er hurtige og gode mobiltelefoner med hvad en god android telefon bør have.
Derudover går LG lidt en anden vej end med nogle af deres telefoner end flere af deres konkurrenter, og har for nyeligt lanceret den næste version af en LG Prada android telefon. En smuk mobil, der hvis du er fan af Prada snildt kunne være et must have, for at fuldende din kollektion af Prada design. Det er med android mobiltelefoner som denne Prada 3.0 og LG OPTIMUS 3D, LG BL20 CHOCOLATE og LG OPTIMUS 2X at LG gør sig selv til et selskab med android mobiler som man helt sikkert bør følge.
Læs vores beskrivelser af mobilerne, og finde de billigste steder at købe LG android telefoner.
Se anmeldelser af LG mobiler

HTC Android


HTC havde stor succes med deres Android mobiler i 2011, hvor de i større perioder bl.a. andet var det selskab der solgte flest mobiler i USA. De har også haft et rigtig godt salg af mobiler i Danmark, med mobiltelefoner såsom HTC Desire, HTC Legend, HTC Wildfire og HTC Tattoo.
HTC har hele tiden travlt, og har hele tiden mange mobiler ude på markedet. Af de populære mobiler for tiden skal nævnes
HTC ONE X, HTC SENSATION XE, HTC WILDFIRE S, HTC RHYME, HTC RADAR, HTC SENSATION, HTC INCREDIBLE S og vi kunne blive ved.
Her på Android Mobiler får du beskrivelser af alle de vigtige HTC Android telefoner.

Huawei Android


Huawei er den hurtigt fremad stormende Kinesiske mobiltelefon mager. Deres mål er at lave mindst lige så gode mobiler som konkurrenterne, og sælge dem til lavere priser.
Huawei er bestemt et godt stykke imod det mål. De kan stadig ikke måle sig helt med de allerbedste mobiler på markedet, men kigger du på hvor meget du får for prisen, så får du rigtig meget!
Huawei er godt i gang med at tage markedet for de billigere android mobiler, og helt sikkert et godt bud på hvor din næste mobil kan komme fra, hvis du ikke har økonomien til de tungeste drenge.
Vi følger dem selvfølgelig tæt, og du kan se beskrivelser og finde de billigste priser lige her!
Anmeldelser af Huawei mobiler

Sony Ericsson Android


Den første Sony Ericsson mobil med Android blev præsenteret i slutningen af 2009. Siden da, har Sony Ericsson haft mange spændende Android mobiler på markedet. Sony Ericsson Xperia X10 var den første der blev præsenteret, og den dag i dag, er den faktisk en god mobil. Af de mest populære mobiler som Sony Ericsson har på markedet, kan ellers nævnes SONY XPERIA S, SONY ERICSSON XPERIA RAY, SONY ERICSSON XPERIA ACTIVE, SONY ERICSSON ARC og SONY ERICSSON X10 MINI.
Alle mobiler der gør det spændende at følge Sony Ericsson og hvad de har gang i. Vi giver dig anmeldelser og mobilpriserne, så du let kan følge med.
Anmeldelser af Sony Ericsson mobiler

Nyeste mobil anmeldelser

 • Motorola RAZR Maxx
 • Sony Ericsson X8 Xperia
 • HTC One V
 • HTC One S
 • HTC Incredible S
 • Huawei U8860 Honor
 • Samsung Galaxy S2
 • HTC One X
 • SAMSUNG GALAXY MINI S5570
 • HTC ChaCha
 • HTC Desire S
 • HTC Wildfire S
 • Samsung S5690 Galaxy Xcover
 • Huawei U8510 Ideos X3
 • Huawei U8350 Boulder


Comment culotter un billig, galettière, galettoire, crêpière... ?

Bonjour,

 

C'est la chandeleur, aujourd'hui !

Je sais !

 

Et bien, je ne vous donnerai pas de recettes crêpes ou de galettes !

 

Je ne veux pas faire comme les autres ! Na !

 

Je préfère vous parler du matériel pour faire de bonnes crêpes !

 

 

 

 

 

 

 

 

Cet article est un peu particulier, mais je pense qu'il peut-être nécessaire pour ceux et celles qui s'achetent un billig à gaz ou électrique et qui se plaignent que leurs crêpes et galettes collent, cuisent trop ou pas assez.

 

Il faut savoir que le culottage est très important, car c'est lui qui fait la cuisson des crêpes : il n'est pas assez culotté, vos crêpes cuisent trop vite, brûlent et ne se décollent pas ; il est trop culotté (les vieux billigs encrassés qui nous viennent de nos ancêtres par exemple), elles cuisent moins vite.

 

Le but du culottage : la plaque de fonte qui est striée doit devenir lisse. Il faut que votre pâte à crêpes ou galettes adhèrent à la plaque lors de la cuisson et se décolle bien par la suite.

 

Ma source de ce culottage vient de ma cousine qui était crêpière (et formatrice).C'est très efficace, je peux vous l'assurer.

 

La méthode que je vais expliquer ci-dessous, n'est valable que pour le billig avec une plaque en fonte.

 

Pour le billig à gaz, qui chauffe plus, ça va plus vite. Electrique, il faut être plus patient et laisser chauffer.

 

Ce travail de culottage doit se faire dehors. Ca fume tellement qu'il faut éviter de le faire dans la maison, même sous la hotte de la cuisine.

 

Un dernier conseil, comme on doit faire chauffer dur et longtemps, éviter que les enfants traînent autour.

 

 

Allez, on passe aux choses sérieuses. Et en photos !

 

 

D'abord, que vous faut-il ?

 

1 bloc de saindoux

(que l'on trouve dans le rayon graisse d'oie, rillettes... je le dis car ici dans le vignoble nantais, dans les supermarchés, les commerçants ne savent pas où ça se trouve dans leur magasin.... Parfois ils ne savent même pas s'ils en ont...)

 

17 jaunes d'oeufs (pour les blancs, vous les congelez et vous pouvez faire des meringues, des gâteaux aux blancs comme celui çi  ICI)

 

1 bon kg de gros sel

 

Pour le matériel :

 

 

 

Une grande spatule en inox (le spanel)

 

 

 

Elle peut être en bois, mais je trouve plus pratique celle en inox pour retourner les crêpes. Elle colle moins et est plus mince.

 

 

 

 

 

Un grand vieux chiffon non pelucheux

 

 

Passons au culottage

 

Mettre en chauffe le billig, à fond.

 

Dans un saladier en verre, mélanger bien le saindoux mou et 5 jaunes d'oeufs : ce mélange a pour nom "le lardigel".

(A savoir quand même, que le lardigel se fait aussi quand on fait les crêpes et les galettes, et que là, on ne met qu'un jaune d'oeuf pour un bloc de saindoux)

 

 

 

 

 

 

 

 

Graisser votre plaque avec votre chiffon mis en boule et imbibé de lardigel.

Le faire plusieurs fois. Vous ne le ferez jamais trop...

 

 

Et oui, ça fume !!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Battre 12 jaunes d'oeufs en omelette et

verser ce mélange sur votre plaque.

Etaler tout de suite avec votre spatule sur toute la surface de la plaque.

Faire brûler complètement.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quand il ne reste plus qu'une espèce de cendre, enlever avec la spatule.

Graisser aussitôt avec le lardigel ; le faire plusieurs fois.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verser ensuite le gros sel et

étaler avec votre spatule sur tout la surface de votre plaque.

Et là encore, laisser brûler.

 

Enlever le sel avec votre spatule.

 

 

Graisser à nouveau avec le lardigel, plusieurs fois encore.

 

Eteindre le billig, mais continuer à graisser pendant tout le refroidissement.

 

 

 

Voilà, votre billig est près pour faire...

.....d'excellentes crêpes et de délicieuses galettes...

.....à la bretonne....


 

 

 

 

Vous remarquerez une croûte sur votre plaque : c'est ça le culottage ; c'est ça qui va permettre que votre bilig va pouvoir faire de superbes crêpes et galettes.

 

Comme je l'ai déjà dit, il ne faut pas que cette croûte soit trop épaisse, sinon, elles cuiront moins vite, et là il faudra poncer un peu pour la diminuer.

 

 

 

 

 

Maintenant au travail pour faire des crêpes et des galettes.

 

Après un culottage, on commence toujours par les crêpes.

 

Vous trouverez ma recette de crêpes et de galettes  ICI


Je n'allais quand même pas vous laisser repartir sans la recette, un jour de Chandeleur ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Référencements Recettes de : crêpes, galettes

Haut