Mode christian louboutin Mode louboutin herrar skorProdukten lades till torsdag den 22 december, 2016.

christian louboutin amyada orange 160mm suede skyhöga plattformar skor

Varumärke:christian louboutin
Kön:kvinnor
Funktion:plattformar

Productos relacionados

christian louboutin daf booty svart 160mm suede ankle boots skor SE74214 Stockholm Skor
louboutins en ofertaong id="cell_price0" class="red"> S.Kr 7,071.03  S.Kr 460.70
spara: 93% rabatt

christian louboutin tucson svart 120mm leather ankle boots skor SE81280 Skor Butik Malmö
S.Kr 6,843.00  S.Kr 447.27
spara: 93% rabatt

christian louboutin follies strass cosmos 100mm strass särskilda tillfällen skor SE50672 Malmö Rea
S.Kr 6,841.00  S.Kr 446.27
spara: 93% rabatt

christian louboutin azuniraco version blå 120mm suede läder höga plattformar skor SE34304 Shop Sweden
S.Kr 6,972.61  S.Kr 458.73
spara: 93% rabatt

christian louboutin youpiyou guld 100mm water bridal skor SE37875 Terrängskor
S.Kr 6,747.59  S.Kr 435.81
spara: 94% rabatt


loucinha
louboutins te koop
christian louboutin miesten
christian louboutin billig

STORA SKOR

Damskor storlekar 41 - 46

Herrskor storlekar 46 - 56

Breda damskor

Breda herrskor

  

På den här sidan hittar du information om var du kan köpa stora damskorstora herrskor, breda damskor och breda herrskor online.

Att leva på stor fot vållar ofta bekymmer vid sökandet efter nya skor i de fysiska butikerna eftersom utbudet av skor i stora storlekar är ganska begränsat. Situationen har som tur är blivit något bättre med åren. Det finns fler långa människor idag än vad det gjorde för 10-20 år sedan och antalet män och kvinnor som behöver bredare vidd i sina skor har ökat. Detta faktum gör att vi är ganska många som behöver större skostorlekar och/eller bredare skor. Om några år är säkert utbudet av damskor och herrskor i stora storlekar och breda skor mycket större än vad det är idag. Men det är fortfarande svårt att hitta stora skor och breda skor ute i de vanliga skoaffärerna och sortimentet av de som finns är ofta litet.

Det finns mycket större möjligheter att hitta skor i stora storlekar och skor med större vidd på nätet. Vi vill gärna förmedla några tips på bra butiker som säljer stora skor och breda skor online. Vi väljer ut dessa butiker med omsorg och tar bara med butiker som vi tycker erbjuder ett riktigt bra sortiment av damskor och herrskor i större storlekar.

Vi tipsar om skobutiker som säljer damskor i storlekar mellan stl 41 och 46 och herrskor mellan storlek 46 och 56. samt butiker som säljer breda damskor och breda herrskor

Många tycker det känns tryggast att köpa skor ute i en fysisk butik. Då har man möjlighet att prova skorna på plats. Det finns dock många onlinebutiker som har riktigt bra köpvillkor med fri frakt och fria returer, vilket gör att du kan beställa dina skor online och sedan prova dem i lugn och ro hemma. En del butiker tar ut en kostnad för frakten, men den brukar inte vara så hög. Vi brukar själva jämföra denna kostnad mot vad det kostar att ta bilen till stan för att shoppa skor.

Det är faktiskt ganska skönt att slippa ge sig ut på stan i jakt efter ett par snygga och ändamålsenliga skor. Lever man på stor fot är ett sådant shoppingprojekt ofta förenat med stress, frustration, en känsla av att projektet är hopplöst... Var hittar jag SKOR SOM JAG VILL HA I MIN STORLEK??  

Du som har en skobutik och vill vara med på den här sidan, hör av dig till oss! Ett krav för att du ska ha möjlighet att vara med här är dock att du har damskor upp till MINST storlek 42 och/eller herrskor upp till MINST storlek 47 i ditt sortiment. De flesta skobutiker som säljer skor online har damskor upp till endast storlek 41 och herrskor endast upp till storlek 45 eller 46. Det behövs fler butiker med större storlekssortiment av stora skor! Vi vill gärna vara med att påverka utbudet av skor i stora storlekar och skor i breda modeller och har därför valt att sätta ovanstående krav för butiker som önskar att vara med på den här sidan.  

Om din butik säljer breda damskor och/eller breda herrskor är det ditt utbud av just breda skor som är avgörande om du ska ha möjlighet att vara med här och inte skostorleken i sig. Skicka ett mail till oss om du är intresserad av att få din butik listad här, så diskuterar vi vilka möjligheter som finns! Använd kontaktformuläret under rubriken "Kontakta" ovan!

 

På nätet hittar du mängder av butiker som säljer damskor och herrskor i stora storlekar och skor i breda modeller. Du kan hitta skor i alla kategorier; pumps, sandaler, finskor, boots, stövlar, sportskor, träningsskor, lågskor, promenadskor, sneakers, högklackade skor, lågklackade skor, gummistövlar, tofflor, träskor, flip-flops...m m, m m! 

 


 

Lista över butiker på sidan:

Amazon.co.uk

Bonprix.se

Cellbes

Cosyfeet

Deichmann

Ellos

Evans Clothing

Keller Sports

Miaman

Minfot.se

Nike

Shoes by Linda & Linda

Spartoo

Sportamore

Stylepit

Walktall

XXL

Prenumera på information från storaskor.net!

Vill du få tips om nya länkar, rabattkampanjer m m? Välkommen att prenumerera på information från oss!

 

 

 

Tips på andra sidor:

Kläder och skor i udda storlekar:

sizes-for-you.com

 

Skor i små storlekar:

smaskor.se

 

Barnkläder, barnskor, leksaker, barnvagnar och andra barnprodukter:

handlatillbarn.se

 

Presenter på nätet:

presentnavet.se

 

Skicka choklad, lakrits, godis m m:

chokladnavet.se

 

Skicka blommor med blombud:

blommografera.net

skickablomma.net

 

 

Joya...världens mjukaste sko

Nu har vi fått in årets vårnyheter i Butiken.
Världens mjukaste sko, nu finns de nya modellerna hos Mediband Rehabbutiken.

Skons fördelar
Joya, den mjukaste skon i världen, ger en helt unik känsla. Skillnaden mot andra skor är tydlig från det första steget. Den mjuka känslan när du går sätter en helt ny standard bland komfortskor: Skon kombinerar ett modernt utseende och bekväm design. Joya har utvecklat olika tekniker för att möta olika kunders behov

Smart Balanssula
Den traditionella mjuka elastiska Joya Smart-sulan är designad för en helt ny nivå av komfort, efter första steget. Skon ger dig en mjuk, rullande rörelse vilket ger dig en en bättre och mer upprätt hållning
 


Studier på Joya
För att undersöka vilken påverkan Joya har på kroppen när man går och att studera de krafter som verkar på fötterna och övriga kroppen, så gjorde Biomekaniska institutet vid den Schweiziska federala Tekniska institutet (ETH Zürich) en undersökning med hjälp av en gång analys. Denna studie involverade tolv försökspersoner och man tittade på sekvensen av rörelser när man går barfota i Joya, KyBoots och MBT. Analysen använda snabba videoinspelningar av när foten träffar marken, kinetiska mätningar av markens reaktionskrafter och mätningar av kroppens positions och rörelse.

Schweiziska federala tekniska institutetsresultat talar för Joya!

 I fasen när hälen träffar marken, minskas de krafter som påverkar kroppen avsevärt (med en faktor 2 till 5). Jämfört med promenader där man går barfota.
Joyas sula gör att man måste använda mer energi för att röra sig eftersom sulan är så mjuka och eftergivlig. När vi går barfota på en naturlig, ojämn yta (på sand, uppförsbacke eller nerförsbacke) så är rörelseområdet också större. Den mjuka, smidiga sulan gör det mer sannolikt att högre ansträngning krävs för rörelsen och att mer energi förbrukas och musklerna får motion.
Grafen för rörelsens mjukhet är i allmänhet stabilare (mindre ryckig) än konventionella skor.
Ingen skillnad fanns mellan Karl Múllers skor och skor med rullsula när det gäller kroppshållningen.
 

Vad säger läkarna om Joya? Klicka på bilden under...

Se utbud och priser nedan